Rolul emoțiilor în starea de sănătate

Fă cunoștință cu cauzele emoționale ale bolilor dar și cu mecanismele prin care te poți vindeca folosind propriile resurse ale organismului tău, în seria de emisiuni în care Dr. Mariana Alecu a fot invitată la Radio Târgu-Mureș.

Ai răbdare și urmărește-le în liniște și în ordine, este un volum mare de informații importante. Este ca un curs gratuit din care ai multe de învățat despre tine.


1. Emoțiile și efectele asupra sănătății

Înregistrare Radio Târgu-Mureș, joi 30 septembrie 2021 ora 14:00

În ce măsură emoțiile noastre, bucuriile sau supărările, ne pot vindeca, sau dimpotrivă îmbolnăvi, aflăm de la doamna Dr. Mariana Alecu, specialistă în homeopatie și psihosomatică, invitată la Radio Târgu-Mureș.

Care sunt mecanismele prin care stresul ne poate afecta starea de sănătate, aflăm din emisiunea „Părerea ta”, realizată de Luminița Avram.

Dr. Mariana Alecu


2. Stresul în sănătate și boală

Înregistrare Radio Târgu-Mureș, joi 28 octombrie 2021 ora 14:00

Nu stresul în general este problema cea mai importantă din viața unui om, ci felul în care acesta se raportează la situația stresantă, crede doamna Dr. Mariana Alecu, specialistă în homeopatie și psihosomatică, invitată în emisiunea „Părerea ta”.

În ce fel stresul ne afectează sănătatea și ce putem face pentru a reduce impactul negativ al acestuia asupra sănătății, aflăm din emisiunea „Părerea ta”, realizată de Luminița Avram.

Dr. Mariana Alecu


3. Puterea minții noastre

Înregistrare Radio Târgu-Mureș, joi 25 noiembrie 2021 ora 14:00

Felul în care gândim, convingerile sau emoțiile noastre, ne pot vindeca sau dimpotrivă, îmbolnăvi. Putem să ne ajutăm singuri, dacă urmăm sfaturile doamnei doctor Mariana Alecu, specialistă în homeopatie și psihosomatică, invitată la Radio Târgu-Mureș, în emisiunea „Părerea ta”, realizată de Luminița Avram.

Dr. Mariana Alecu


Te regăsești în informațiile pe care le-ai ascultat? Programează-te la o consultație de medicină integrativă!