HIFU - Terapia estetica cu ultrasunete focalizate de mare intensitate

Tehnologia modernă foloseste energia blanda dar patrunzatoare a ultrasunetelor, focalizand un fascicul sub piele la adancime controlata. 

Datorita cresterii temperaturii in punctul tintit timp de o fractiune de secunda grasimea se topeste iar apoi in timp locul ei este luat de fibre proaspete de colagen si elastina. 

In acest fel, intr-o perioada de pana la 12 luni se observa o intindere progresiva a pielii asemanator unui lifting, cresterea tonusului si netezimii, reducerea stratului de grasime. Nu astepta efecte imediate, organismul are nevoie de timp pentru a se remodela natural.

Procedura nu necesita repetare si nu foloseste substante straine sau radiatii. In timpul tratamentului simti furnicaturi pe sub piele, cu o intensitate care depinde de nivelul de energie setat si de adancimea tintita. Cu cat e mai mare energia transmisa cu atat simti mai tare dar efectul va fi mai pronuntat. Cu cat tinta este mai profunda sub piele simti mai putin si suporti energie mai mare, de exemplu pe abdomen, solduri, coapse. 

Regiunile cel mai frecvent tratate prin acest lifting neinvaziv cu ultrasunete sunt obrajii cazuti si acumularea de piele sub barbie. Se pot obtine in timp reduceri semnificative ale excesului de piele care atarna inestetic, reducerea ridurilor si cutelor pielii,

Acest serviciu este temporar indisponibil.

Citeste si Derma-pen | PRP