Despre Dr. Adrian Alecu

Am absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș, România, în 1996. Practic medicina internă din 1997, explorând homeopatia și gemoterapia din 1999, specializându-mă în ecografie din 2005 și integrând terapia cu ozon în practica mea din 2011. În plus, sunt interesat de gestionarea intoleranțelor alimentare începând din 2014.

Am început ca asistent universitar, cercetător și formator din 1998 la universitatea la care am absolvit, aducându-mi experiența internațională în domeniile gemoterapiei și homeopatiei. Am obținut titlul de doctor în medicină/homeopatie în 2012.

În calitate de consilier în dezvoltare personală cu experiență în meditație din 1993, dețin certificări de coach, trainer, practician Heartmath, precum și practician în EFT (Tehnicile de Eliberare Emoțională) și Matrix Reimprinting.

Sunt pasionat de descoperirea, corelarea și aplicarea celor mai eficiente metode naturale de vindecare pentru menținerea sănătății și stării de bine. Abordarea mea se concentrează pe maximizarea resurselor proprii ale organismului cu intervenții externe minime.