Asociația Dr. Alecu

Persoană fizică:
Poți descărca formularul 230 precompletat cu datele Asociației Dr. Alecu: formular 3,5% pentru 2 ani sau formular 3,5% pentru 1 an. Doar prima pagină este necesară. Îl poți depune la ANAF în orașul tău sau îl poți trimite la noi și ne ocupăm de depunere, telefon 0751540854. Mulțumim!

Firmă: 
Poți descărca de aici contractul de sponsorizare pentru firme precompletat
Îți mulțumim și nu uita să ne trimiți și nouă un exemplar ștampilat de tine.


Asociația Dr. Alecu este o organizație implicată în cercetarea metodelor noi interdisciplinare și de graniță pentru obținerea unei stări de sănătate cât mai completă și stabilă prin propriile resurse deja existente în ființa umană.

Ne poți ajuta să ne îndeplinim obiectivele prin redirecționarea de sume din impozitul pe care oricum îl plătești, fie prin formularul 230 dacă ești salariat (până la 3,5% din impozit, pe 1 an sau pe 2 ani), fie printr-o sponsorizare dacă ai firmă (până la 20% din impozit).

În ultimii ani am studiat și continuăm să studiem posibilitatea optimizării reacției la stres prin metode noi și identificarea de noi modalități de a îmbunătăți și stabiliza starea de sănătate și adaptabilitatea la stres. 

Din fondurile colectate până acum am achiziționat aparatură portabilă ultramodernă pentru evaluarea profesională a nivelurilor de stres și a impactului acestuia asupra funcționării inimii, precum și echipamente portabile de ultimă oră pentru monitorizarea răspunsului la stres al creierului.

Cu aceste dispozitive avem posibilitatea aplicării programelor de antrenament de tip biofeedback pentru obținerea unui răspuns optimizat la stres și pentru îmbunătățirea adaptabilității în situații provocatoare. Optimizăm astfel reziliența, definită prin abilitatea de a fi pregătit dinainte, de a fi capabil pentru adaptare în timpul, și de a reveni la starea de echilibru după provocări sau adversități.

Am investit în cercetare și perfecționare pentru managementul bolilor psihosomatice și în perfecționarea de tehnici pentru eliberarea traumelor emoționale provocatoare de dereglări ale sănătății.

La ora actuală suntem în etapa de aplicare a acestor tehnici și multe persoane au beneficiat cu succes de ele.

Lucrăm deja la dezvoltarea unor programe de autocunoaștere și învățare a autocontrolului, precum și programe de eliberare a blocajelor emoționale și psihosomatice care stau în calea vindecării autentice.

Cu ajutorul celor ca tine, din fonduri virate prin redirecționarea a 3,5% din impozit am reușit să implementăm proiectul de acces la homeopatie pentru toți românii, catalogul  cu medici homeopați și farmacii homeopatice din România - homeopat.ro

Dacă ești salariat sau ai alte venituri, atunci ne poți ajuta prin formularul 230. Vom primi de la stat bani din impozitul care ție ți se ia oricum din salar.

Poți descărca formularul 230 precompletat cu datele Asociației Dr. Alecu pentru 1 sau 2 ani mai sus pe această pagină.

Ai firmă? Dacă firma ta are de plătit impozit pe profit ne poți ajuta prin sponsorizare cu sume care vor fi redirecționate din totalul impozitului, pe care oricum îl plătești la stat.

Poți descărca de aici contractul de sponsorizare precompletat mai sus pe această pagină. Trimite-ne și nouă un exemplar după ce îl ștampilezi.

Ne poți suna la Clinica Dr. Alecu 0751540854 pentru informații suplimentare.

Iți mulțumim!

Adrian Alecu