Consultații prin mesaje Whatsapp

Aceste consultații sunt potrivite pentru:

  • Reevaluare de tratament după o consultație anterioară
  • Tratamentul unui episod acut nou
  • Interpretarea unor investigatii efectuate după o consultație anterioară

Acesta nu este un serviciu gratuit. După ce vei primi recomandările medicale în scris vei putea efectua plata în siguranță cu cardul, telefonul, Google Pay sau Apple Pay, dar numai atunci când îți va fi solicitată printr-un mesaj care va conține linkul de plată. În anumite situații este posibil să beneficiezi de anumite recomandări gratuite după unele consultații plătite.

După fiecare consultație prin conversație Whatsapp vei beneficia de o recomandare sau ajustare gratuită pe același subiect la nevoie în termen de 7 zile.

Apariția unor diagnostice noi, neabordate anterior, constituie subiect nou, indiferent de intervalul scurs de la consultația anterioară.

Te asigurăm că abordăm cu atenție fiecare situație în parte și că analizăm atent fiecare detaliu. De aceea fiecare recomandare medicală pe care o primești de la noi cuprinde un proces laborios de analiză a informațiilor și detaliilor pe care ni le oferi, de creare sau consultare a fișei cu istoricul tău, de elaborare a strategiei și apoi de actualizare a fișei cu recomandările făcute.

Apreciem faptul că ești conștient de efortul pe care îl impune această muncă și îți mulțumim că înțelegi că uneori poate dura până când îți preluăm solicitarea, în funcție de gradul de încărcare și de programul personal. De aceea nu ne putem angaja la recomandări medicale de urgență și chiar dacă uneori răspundem în scurt timp, alteori este posibil să dureze câteva zile până la preluare.

Pentru orice situație medicală urgentă te încurajăm să apelezi la serviciile medicale standard. O recomandare de la distanță nu poate înlocui o consultație medicală.

Informațiile transmise de tine vor fi procesate confidențial în conformitate cu legislația actuală. Poți explora detalii în Termeni și condiții și poți continua dacă ești de acord.


Consultație prin Whatsapp - începe aici: