Programări Clinica Dr. Alecu

Vei găsi mai jos acces la calendarele medicilor unde te vei programa singur online, în câteva minute.

Calendarul de programări al fiecărui medic se află sub detaliile consultațiilor. El se va deschide într-o fereastră separată unde vei putea alege tipul consultației, luna, ziua și ora disponibilă. Odata ce ai ales o dată și o oră ea va fi reținută pentru aproximativ 10 minute pentru a evita dublările. Daca ieși din aplicație sau alegi back înainte de a finaliza programarea vei mai putea accesa aceeași dată și oră doar după 10 minute.

CLARIFICĂRI:

Unele consultații se pot programa doar cu preplată. Achitarea se face în deplină siguranță cu cardul înainte de finalizarea programării prin procesatorul internațional de plăți Stripe. Cardurile de unică folosință nu funcționează în această aplicație.

Anularea consultațiilor preplătite nu este posibilă, cu excepția condițiilor speciale descrise în Termeni și condiții capitolul 5. Timpul tău va rămâne rezervat dacă nu te prezinți, vei fi așteptat până în ultimul minut al timpului pe care l-ai rezervat. 

Dacă vei avea nevoie de reprogramare o vei putea face singur o dată accesând linkul din mailul de confirmare, cu minim 72 de ore înainte de momentul programării.

Efectuarea programării implică acceptarea de Termeni și condiții.


 

Programări Dr. Mariana Alecu

 

 

 

Programări Dr. Adrian Alecu

 

 

Pentru programarea altor servicii te invităm să apelezi recepția +40751540854.

În momente aglomerate este posibil ca apelul tău să nu poată fi preluat. În acest caz vei fi apelat mai târziu dar prinde bine și să trimiți un mesaj scris în care să te prezinți și să îți exprimi solicitarea.