Instrucțiuni pentru medicația homeopatică

Medicamentele homeopatice se administrează pe nemâncate, la minim 15 minute distanţă de mâncare, cafea sau spălat pe dinţi. Nu ai nicio restricție privind menta sau cafeaua in timpul tratamentului homeopatic, doar respectă distanța de 15 minute.

În timpul tratamentul homeopatic poți efectua în paralel orice alt fel de tratament, fără restricţii.

Granulele, tabletele sau soluţiile homeopatice se administrează sub limbă, supte, mestecate sau picurate. Este posibil ca medicamentele homeopatice sa nu aibă prospect. Chiar şi dacă au prospect, urmează indicaţia medicului.

Dacă găsești medicamente homeopatice sub formă de picături, modul de administrare este același ca și la granule, numărul recomandat de granule se înlocuiește cu același număr de picături, administrat direct sub limbă sau diluat în puțină apă pe care o poți ține puțin în gură după care o inghiți.

Soluţiile, tincturile, extractele gemoterapice (muguri, mlădițe) se beau diluate în 10-30 ml apă, sau sub limbă, în funcție de indicaţia medicului.

Preparatele recomandate se pot găsi în județul Mureş în mai multe locaţii:

Farmacii la care poți găsi toate granulele homeopatice unitare (dilutii CH, M, LM, D), formule homeopatice complexe şi extracte gemoterapice (muguri, mlădiţe, etc):

Formule homeopatice complexe sau cu denumire comercială (Stodal, Paragrippe, Homeovox, Homeogene, Coryzalia, Gastrocynesyne, Oscillococcinum, Tonsilotren, etc) se pot găsi la majoritatea farmaciilor.

Extractele gemoterapice (muguri, mlădiţe, etc) se pot gasi în multe farmacii, drogherii sau magazine naturiste.