Apa ozonizată

Pentru infiltrații cu ozon intră aici


Apa ozonizată este cea mai comodă și sigură cale de administrare a ozonului medical. Are efect regenerativ, revitalizant și stimulează producerea rapidă a antioxidanților naturali în organism. În plus, activează microcirculația și oxigenarea sângelui și te poate ajuta în caz de gastrită, ulcer sau  infecție cu Helicobacter.

Apa ozonizată se consumă imediat. La Clinica Dr. Alecu o preparăm proaspătă prin ozonizarea apei pure dublu distilate, cu ozon produs din oxigen medicinal pur. Nu îți recomand să faci apă ozonizată acasă, cu generatoare de ozon casnice, deoarece acestea produc oxizi de azot toxici prin oxidarea azotului din aer (știi că aerul conține 80% azot).

Apa ozonizată se bea pe stomacul gol, cu jumătate de oră înainte de masă sau la minim 4 ore după masă ori la o oră după alt lichid (cafea, ceai, suc). În ziua tratamentului, nu vei lua antioxidanți pentru a nu neutraliza efectul natural al ozonului.

Doza uzuală recomandată pentru tratamente prelungite este de 100 ml de 1-2 ori pe săptămână, iar pentru eradicarea Helicobacter 100 ml pe zi 7-10 zile. Recomandarea exactă este stabilită de medic în urma unei consultații.

Programează-te acum la Clinica Dr. Alecu direct în calendarul online alecu.ro/programari

Pentru prețuri te invit să studiezi alecu.ro/tarife.