Medicina estetică naturală

Medicina estetică naturală contribuie la împrospătarea aspectului tău exterior. Obținem regenerarea naturală a pielii prin metode de activare la nivel celular a resurselor deja existente în corp îmbinând tehnici moderne ca micropunctura estetică cu plasmă trombocitară împreună cu homeopatia și psihosomatica într-o abordare proprie inovatoare întâlnită doar în clinica noastră.

Terapiile de înfrumuseţare naturale sunt tot mai căutate peste tot în lume, mai ales pentru cele cu efect de întinerire. În contextul în care preparatele sintetice cu efect artificial şi limitat în timp sunt controversate datorită efectelor secundare, cercetătorii se îndreaptă spre noi resurse care pot ajuta în întreţinerea sau reactivarea frumuseţii naturale. Astfel apare Medicina estetică biologică, o ramură bazată pe activarea naturală a propriilor resurse regenerative ale organismului.

Persoanele care au încercat astfel de terapii confirmă că procedurile nu sunt dureroase, iar anestezia locală nu este deloc necesară. Datorită administrării materialelor din propriile celule și prin mecanisme naturale nu sunt prezente reacţii adverse sau de respingere.

În medicina estetică, indicaţiile principale ale tehnicii noastre constau în:

  • prevenirea îmbătrânirii tenului şi creşterea tonusului pielii
  • redarea strălucirii unui ten obosit
  • tratarea ridurilor mici şi de expresie
  • reducerea vergeturilor după scăderea bruscă în greutate
  • regenerarea rapidă a pielii după peelinguri cu laser sau chimice
  • tratamentul acneei şi reducerea cicatricilor post-acnee la adulţi şi adolescenţi
  • tratarea alopeciei prin regenerarea părului

Te invităm să încerci metodele de înfrumusețare pe care le-am selectat în mod special pentru că folosesc puterea propriului tău corp.

PRP - Terapia de regenerare prin plasma bogata in trombocite

Derma-pen - Terapia de regenerare prin microperforatii

HIFU - Terapia cu ultrasunete focalizate de mare intensitate