Vindecare prin autocunoaștere

Ființa umană este un întreg: corp, minte, suflet.

Atunci când ceva nu funcționează bine sau nu este în armonie în oricare din componentele acestui întreg toate celelalte ajung în dezechilibtu și apare boala.

Vindecarea autentică implică înțelegerea, acceptarea, adaptarea și explorarea posibilităților pe care le oferă viața.

De când ne știm, noi, oamenii am trăit în comuniune cu natura. Lăsăm urme prin locurile prin care trecem, dar lăsăm la fel de bine urme pe interior, în sufletele noastre, modificând astfel tiparele comportamentale și percepția asupra vieții. În acest fel, ajungem să afectăm natura umană și, prin urmare, manifestăm în mod dezechilibrat capacitatea rațională și gradul de bucurie pe care îl trăim.

Dacă ai întrebări sau frământări legate de viața și sănătatea ta, de acceptare sau de rolul pe care îl ai acolo unde ești vino să discutăm și îți pot oferi posibilitatea de a-ți înțelege trecutul, de-a face pace cu prezentul și de-a te deschide experiențelor care vor veni.

Gradul de bucurie pe care îl trăiești în acest moment este dat de gradul de acceptare a ceea ce ești!

Ioana Dîmbean


Recenzie - A.M.C. 33 de ani

”Cunoscând-o pe Ioana Dîmbean, am descoperit o persoană deosebită, caldă, plăcută, sociabilă, cu multe cunoștințe dobândite în ani de studii și practică. Pe mine personal, Ioana mă consiliază pentru a mă dezvolta personal. Am ajuns la Ioana în momentul în care mi-am dat seama ca vreau să învăț lucruri noi, vreau să mă dezvolt personal pe cât mai multe planuri. Practic, la sfârșitul anului 2022 am simțit ca trebuie să fac ceva pentru mine și sufletul meu iar mai apoi în anul 2023 ajungând să ii povestesc Ioanei experiențele mele de la sfârșitul celuilalt an, mi-a spus hai să stabilim o zi să ne vedem și să discutăm la propriu pe harta ta personală in funcție de data nașterii, ora, localitate și nume.

Prima întâlnire cu Ioana a avut loc pentru a discuta harta mea, a înțelege profilul meu și totodată am rugat-o să se uite și pe harta soțului meu, practic îmi doresc să mă dezvolt atât pentru mine personal cât și pentru familia mea. Astfel am descoperit compatibilitățile între noi doi, părțile unde putem întâmpina dificultăți și cum le putem gestiona, cum funcționez eu, unde am de lucrat și cum să procedez.

La prima întâlnire Ioana mi-a arătat cum se face respirația completă, care te ajuta să te echilibrezi. Mai apoi la următoarea ședința am aprofundat și am discutat despre astrologia Maya, ulterior despre Ayurveda, am discutat despre ”doșa” mea, despre alimentație, și totodată am învățat cum pot practica împământarea. A 4 a ședința a fost în sala de sport, unde am făcut yoga, exerciții de respirație concomitent cu exerciții fizice, făcând aceste lucruri împreună cu Ioana. A fost foarte frumos, m-am eliberat și încărcat cu energie, m-am simțit extraordinar, practic au fost momente ca de meditație, într-un final dorindu-mi să revin din nou în sală.

În încheiere pot să spun că, ajungând să o cunosc pe Ioana, să îmi împărtășească ceea ce știe m-a ajutat foarte mult, practic este o terapie a sufletului pentru care merită să lucrăm, să învățăm tehnici noi, să aprofundăm pentru a reuși în final să evoluam, să ne dezvoltăm și să fim în echilibru.”

 

Recenzie - R.T. 43 de ani

"Lucrând împreună cu Ioana, urmându-i sfaturile și aplicând ceea ce m-a învățat, m-am regăsit. M-a îndrumat cum să mă cunosc mai bine. Să-mi cunosc sufletul și trupul și cât de importantă e menținerea lor în echilibru pentru a păși mai usor în viață și a face față provocărilor de zi cu zi. Nu e nevoie să ai probleme existențiale. Poți să o faci dacă vrei să știi cum să fi fericit, să trăiești în armonie cu tine și cei din jur.

Fericirea vine din interior.

Zâmbește, nu o va face nimeni in locul tău :)”