Autovindecare

Cum ar fi să fii să ai în interiorul tău propriul medic și farmacist?

Cercetările arată ca până la 95% din cauzele bolilor cronice pot fi de origine emoțională.

Bolile apar în corp ca rezultat al unor modificări interne care deviază celulele de la modul lor normal de funcționare. 

Nu mai este o noutate faptul că emoțiile și gândurile au capacitatea de a produce modificări biochimice semnificative în corp. Evenimentele din exterior în urma cărora au apărut gândurile și emoțiile au rol limitat, mai important este felul în care reacționează mintea și corpul la ele, iar acest lucru poate sa difere de la un om la altul. 

În același timp, corpul este dotat cu o capacitate uimitoare de regenerare și vindecare, a cărei funcție poate fi în mare parte blocată de aceleași stări anormale care au dus la apariția bolii. Este ca și cum ai avea un doctor si un farmacist în corpul tău dar nu îi lași să își facă treaba. Corpul este capabil să producă substanțe cu efect regenerator, de diminuare a durerii, de protecție împotriva infecțiilor, este în stare să își activeze sau dezactiveze la comandă secvențe din ADN, în funcție de necesități. Pentru a obține astfel de rezultate știința medicală actuală apelează la resurse artificiale din exterior, dar iată că corpul tău le are deja pregătite în interior, trebuie doar să le accesezi și să le activezi conștient.

În aceste condiții nu ți se pare normal că dacă vrei sa schimbi evoluția bolii este necesar sa corectezi acele modificări ale mediului intern care au dus la apariția ei?

Dacă da, atunci te invităm să conștientizezi că ai un rol major în vindecarea ta, alături de tot ceea ce poate face știința medicală actuală pentru tine.

Dacă ești dispus să-ți asumi o schimbare de atitudine față de tine și față de mediul din jurul tău, o schimbare care pornește din interior, un nou stil de viață si de alimentatie, atunci suntem alături de tine și îți putem oferi instrumentele cu care poți face asta. 

Aceste instrumente constau în procesări verbale, exerciții de conștientizare, vizualizare, proiectare strategică, dar și propuneri pentru modificarea stilului de viață care îți vor permite atâta schimbare și atâtea rezultate cât ești dispus să aplici și să obții. Noi suntem aici ca să te învățăm să le folosești și te însoțim în drumul tău spre o nouă viață.

 

Dr. Adrian Alecu