Pentru cei cu boli grave

Dacă ai un diagnostic sever, cum ar fi o boală autoimună, cancer sau alte boli cronice care te împiedică să fii tu însuți, îți propunem o abordare complexă bazată pe un sistem de resetare biologică pe mai multe nivele pentru activarea mecanismelor de autovindecare din interiorul corpului în măsura în care ele mai sunt disponibile, un program pe care e bine sa il urmezi în paralel cu celelalte măsuri medicale care ți s-au propus de catre specialiști.

 

Cele două direcții principale în care te ajutăm sunt sintetizate astfel:

1 Susținerea din exterior a vitalității și reactivității:

2 Resetarea din interior prin identificarea si eliberarea posibilelor  blocaje emoționale, mentalități negative și obiceiuri care au contribuit la apariția unui astfel de diagnostic:

Acest al doilea nivel este chiar mai important decat primul, oferindu-ți calea prin care îți poți instala prin propria decizie și propriile acțiuni o nouă mentalitate și viziune asupra vieții. Despre multe dintre acestea poți găsi detalii în alte articole de pe site-ul nostru, poți atinge cuvintele evidențiate de mai sus pentru a citi mai mult.

Dacă în mod conștient și voluntar iti manifesti disponibilitatea (pot), dorința (vreau) si motivația (vreau pentru că...) de a te reconstrui sub forma unei persoane noi te invităm să te programezi la o primă consultație de medicină integrativă pentru evaluare și stabilirea strategiei personalizate care ți se potrivește și pe care o accepți și ți-o asumi.

Este important să înțelegi că ai un rol important în traseul sănătății și vieții tale, alături de profesioniștii din sănătate. Noi vom fi alături de tine să îți oferim instrumentele, te învățăm să le folosești și te însoțim spre propriul tău succes atât cât ești dispus să îți aloci.

Pentru programare te invitam sa suni tu personal, este un act de voință necesar pentru a-ți stabili propria direcție spre transformare, este propria ta decizie și propria ta acțiune. Nu pune pe altcineva din familie sa facă asta în locul tău, trebuie sa te mobilizezi ca să te transformi.

In paralel cu programul nostru de transformare profundă poți urma orice alte tratamente, chimioterapie, radioterapie, tratamente medicamentoase, chirurgie sau orice altceva și îți recomandăm să respecți indicațiile primite de la medicii de diferite specialități deoarece toți îți vor binele.

 

Dr. Adrian Alecu