Metabolic Balance, program de nutriție pentru slăbire în Târgu-Mureș, Dr. Mariana Alecu

Clinica Dr. Alecu a introdus în Târgu-Mureș sistemul de nutriție Metabolic Balance în anul 2016. Experiența acumulată în cei peste 20 ani de medicină ne ajută să obținem rezultate foarte bune în controlul greutății fără medicamente sau suplimente, folosind o metodă sigură de slăbire sănătoasă doar prin personalizarea alimentației cu alimente care se găsesc în magazine alimentare obișnuite.

Metabolic Balance este un concept german de nutriție adaptat cerințelor individuale care în Clinica Dr. Alecu din Târgu-Mureș este implementat sub control medical de specialitate de către Dr. Mariana Alecu.

Conceptul Metabolic Balance a fost dezvoltat de medici din Gemania în urma observației faptului ca stilul de alimentație are o importanță foarte mare în reglarea funcționării corpului uman, a sănătății și stării de bine.

Suntem cu toții diferiți iar ceea ce mâncăm trebuie individualizat, alimentele și obiceiurile alimentare potrivite unei persoane pot fi nepotrivite unei alte persoane. Adoptarea alimentației nepotrivite dezechilibrează corpul și poate duce la obezitate.

Programul Metabolic Balance înlătură cauzele obezității și readuce echilibrul în organism.

Planul nutrițional individualizat se întocmește separat și diferit pentru fiecare persoană în funcție de anumiți parametrii sangvini, măsurători detaliate ale compoziției corporale, intoleranțelor, alergiilor, aversiunilor și preferințelor alimentare.

După începerea aplicării planului, urmează o serie de ședințe de consiliere nutrițională în care ești reevaluat de fiecare dată și înveți progresiv cum să adopți stilul de alimentație care ți se potrivește pentru tot restul vieții. În acest fel vei reuși să îți menții greutatea ideală și sănătatea pe termen lung. Consilierea nutrițională pe care ți-o ofer cuprinde sfaturi personalizate bazate pe cunoștințele acumulate în cei peste 20 ani de experiență în medicină și cercetare.

Cum pot afla dacă și cât trebuie să slăbesc pentru a-mi asigura o sănătate optimă?

De ce să merg la medic dacă vreau să slăbesc?

În ce constă un program nutrițional personalizat? Care sunt factorii in funcție de care se personalizează?

Îmi va fi greu sa urmez dieta? Cum voi face față senzației de foame și poftă?

În ce fel voi fi susținut și ajutat și cât de frecvent voi fi reevaluat pe parcursul programului? Ce fac după terminarea lui?

Unde trebuie să vin și ce trebuie să fac pentru a începe cât mai repede?

Vreau să îmi fac singur analizele, care sunt acestea?