Minte-suflet

 

Medicină psihosomatică - Dr. Mariana Alecu

Este un lucru cunoscut că peste 90% din cauzele reale ale bolilor au origine psiho-emoțională, prin prezența unei reacții la stress inadecvate care poate fi memorată la nivel celular și exprimată pe tot restul vieții, cu posibilitatea de a fi transmisă chiar și urmașilor.
Citește mai mult...

 

Psihoastrologie - Raluca Sandru Sarca

Psihoastrologia a luat naștere prin corelarea a doua științe, psihologia și astrologia, oferindu-ne o viziune holistică asupra ființei umane. Înțelegerea corectă atât a psihicului uman cat și a energiei cosmosului și a modului in care se intersectează, ne oferă un puternic instrument în descoperirea structurii energiei vieții, de care ne putem folosi în evoluția noastră materială și spirituală.
Citește mai mult...

 

Psiho-antropologie - Ioana Dîmbean

Acest domeniu studiază istoria omului ca și întreg, corp, minte, suflet. Facilitează înțelegerea, adaptarea, acceptarea și explorarea vieții.
Citește mai mult...

 

Dezvoltare personală - Ioana Dîmbean

Consilierea pentru dozvoltare personală vine în întâmpinarea ideilor tale despre viață și te ajută să vezi că există soluții la orice frământare ai avea.
Citește mai mult...

 

Terapii pentru eliberarea stresului - Ioana Dîmbean

Dacă ai o viață agitată, te miști în medii stresante și ești înconjurat de persoane care îți alimentează stresul și agitația, atunci, este nevoie să iei atitudine, nu aștepta și nu amâna.
Citește mai mult...

 

Yoga - Ioana Dîmbean

Pe scurt aș descrie yoga ca fiind manualul de folosire al omului în viața sa pe pământ.

Cele 8 ramuri pe care este construită tehnica yoga ne oferă modele despre cum să fim, să percepem, să ne unim corpul cu mintea și sufletul într-o exprimare armonioasă în ceea ce numim a fi viața noastră.
Citește mai mult...

 

Ayurveda - Ioana Dîmbean

Disciplina indiană a sănătății, care te va ajuta să descoperi cărei tipologii/ dosha aparții și să-ți pliezi întreaga existență pe nevoile specifice acesteia.

Descoperă prin ayurveda ce tip de alimentație ți se potrivește, reglează -ți ritmul circadian și trăiește conform valorilor și atributelor specifice doshei tale.