Consultații prin mesaje scrise

Îți mulțumim pentru încrederea cu care ni te adresezi pentru problemele tale de sănătate.

Te asigurăm că abordăm cu atenție fiecare situație în parte și că analizăm atent fiecare detaliu. De aceea fiecare recomandare medicală pe care o primești de la noi cuprinde un proces laborios de analiză a informațiilor pe care ni le oferi, de creare sau consultare a fișei cu istoricul tău, de elaborare a strategiei și de notare a informațiilor și a recomandărilor pe care ți le-am făcut.

Apreciem faptul că ești conștient de efortul pe care îl impune această muncă și îți mulțumim că înțelegi motivele necesității unei echilibrări financiare, pentru a compensa schimbul de energie.

După ce vei primi recomandările medicale în scris vei putea efectua plata în siguranță cu cardul, telefonul, Google Pay sau Apple Pay, dar numai atunci când îți va fi solicitată printr-un mesaj care va conține linkul de plată. Este posibil să beneficiezi de anumite recomandări gratuite, descrise individual la diferitele servicii.


Dr. Mariana Alecu

Image description

Reevaluare de tratament sau tratament de episod acut sau interpretare investigatii prin conversație scrisă - Dr. Mariana Alecu


Dr. Adrian Alecu

Image description

Reevaluare de tratament sau tratament de episod acut sau interpretare investigatii prin conversație scrisă +1 recomandare/ajustare gratuită pe același subiect la nevoie în termen de 7 zile, la un pacient cunoscut adult - Dr. Adrian Alecu.


Apariția unor diagnostice noi, neabordate anterior, constituie subiect nou, indiferent de intervalul scurs de la consultația anterioară.