Evenimente la Clinica Dr. Alecu

7 ANI DE OZONOTERAPIE LA TÂRGU-MUREȘ

In 6 aprilie 2019 s-au implinit 7 ani de cand am introdus OZONOTERAPIA in Targu-Mures. De atunci sute de pacienti au putut beneficia de ozonizarea sangelui prin sistemul special de perfuzie cu efect detoxifiant, imunomodulator, de activare a circulatiei si vitalitatii si de distrugere a virusilor si bacteriilor, iar miile de infilltratii cu ozon facute in echipa Dr. Alecu au ameliorat calitatea vietii reducand durerile si redand mobilitatea diferitelor articulatii.

Ozonoterapie Targu-Mures


VIZIONARE DE FILM - FREEDOM AND LIBERATION

In ziua de sambata de 23 martie 2019, ora 17 va avea loc vizionarea filmului Freedom and Liberation

Organizatori: Sahaja Yoga Mures

Locatia: Clinica Dr. Alecu Targu-Mures, sr. Dr. C. Ciugudeanu nr. 2 etaj, sala de curs. Locurile sunt limitate.

 


 

CURS DESPRE CHAKRE CU ADRIANA MIREA

In perioada 22-24 februarie 2019 se va desfasura cursul Terapia Chakrelor.

Organizatori: Adriana Mirea, Cosmin Hurba, Mail: iubind.ingerii@gmail.com Telefon: 0721868768

Locatia: Clinica Dr. Alecu Targu-Mures, sr. Dr. C. Ciugudeanu nr. 2 etaj, sala de curs. Locurile sunt limitate.

Un curs dedicat in totalitate cunoasterii de sine, ce ne va ghida pasii spre calea descoperirii puterii personale.
Cunoscand centrii subtili de forta intelegi medicina energetica a corpului, intelegi ca fiecare tipar emotional si psihologic de stres, principii si atitudini au influentat zone corespondente din corpul uman, relatiile cu cei dragi si mai ales au influentat evolutia profesionala si personala.

citeste mai mult

 


 

OSTEOPATIA ESTE PRACTICATĂ DE ABSOLVENȚI CU STUDII SUPERIOARE MEDICALE

Recent introdusă și în Târgu-Mureș, osteopatia este o terapie centrată pe structura corpului, in principiu coloana vertebrala. Fiind o tehnică manuală care abordează corpul uman în globalitatea sa, cu efecte asupra sistemului musculoscheletal dar și a organelor interne, osteopatia activează mecanismele neuromusculare, neurovasculare și neuroendocrine ajutând la ameliorarea bolilor și revenirea la echilibru a sănătății.

 

citeste mai mult

 


 

CE VÂRSTĂ ARE CORPUL TĂU?

Ce este mai greu, 1 kg de puf sau 1 kg de plumb?
Tu ce preferi, să ai 50 kg de mușchi sau 50 kg de grăsime?
Vino să afli gratuit compoziția și vârsta corpului tău la Clinica Dr. Alecu!

În perioada 6-9 noiembrie 2018 ai șansa să afli gratuit care este vârsta corpului tău și care îți sunt proporțiile de grăsime, mușchi, oase, apă și să vezi dacă ai ceva de făcut în sensul ăsta pentru sănătatea ta. Pentru programare te invităm să ne suni la clinică pe 0751540854 între orele 9-15.

citeste mai mult

 


NOUTATE! TRATAMENT OSTEOPAT LA CLINICA DR. ALECU

“Mă doare spatele!”

Este o afirmație pe care o poți auzi mereu în jurul tău și poate o rostești și tu destul de des.

Lumea stă mult la birou, concentrat și cu mușchii gâtului tensionați, la calculator, sau cu capul aplecat asupra telefonului mobil, poate și tu chiar faci asta acum citind.

De multe ori duci o geantă sau poșetă care te face să stai strâmb trăgându-te într-o parte, uită-te în oglindă! Uneori te chinuie și pantofii prea înalți sau prea strâmți.

Din cauza asta în timp apar mici deplasări ale oaselor si articulațiilor prin care corpul încearcă să se adapteze la pozițiile forțate.

Aceste deplasări pot ajunge să apese pe rădăcini ale nervilor sau chiar pe măduva spinării, sau să forțeze inserții ale mușchilor, ba chiar pot să influențeze și activitatea organelor interne sau să producă dureri de cap sau amețeli, alterând profund și complex starea de bine.

citeste mai mult

 


MINTEA OCROTEȘTE INIMA
Atelier destinat adulților cu vârste între 30-60 de ani.

Motto:
Este mai important să știu ce fel de om are o boală decât să știu ce fel de boală are un om. (Sir William Osler)

Organizatori: 
Marcela Lazar, psiholog și psihoterapeut, coordonator
Moisii Robert, psiholog și psihoterapeut
Toma Roxana, psiholog și psihoterapeut
Data: sâmbătă 28 aprilie 2018, orele 10-14.
Locație: Clinica Dr Alecu, Târgu-Mureș, str. Dr. Cornel Ciugudeanu nr 2, etaj I.
citeste mai mult

Mintea ocroteste inima

 


EVALUAREA INTEGRATIVĂ A SĂNĂTĂȚII

Fiinta umană este un univers complex. Toate organele noastre functioneaza in relatie inseparabila si in armonie unele cu altele, cu mintea si cu sufletul. Ele se influenteaza reciproc si sunt influentate de multi  factori interni si externi ca alimentatia, poluarea, dar si atitudinea, emotiile, reactia la stress sau oboseala, de intamplari, de lucrurile vazute, auzite sau spuse.

Evaluarea unilaterala a unui organ nu este suficienta pentru a-ti arata starea ta de sanatate. Organismul trebuie abordat ca un tot unitar si evaluat complet si mai ales din timp.

De aceea am creat pachetele de evaluare integrativa a sanatatii, in care experienta de peste 20 de ani ne ajuta sa punem cap la cap toate informatiile si sa putem obtine un tablou complet al starii de sanatate, al riscurilor posibile si mai ales sa iti oferim solutii integrative holistice pentru mentinerea in stare cat mai buna a corpului, mintii si sufletului.

Poti alege pachetul care ți se potrivește sau iți creem noi un pachet personalizat potrivit ție în relație cu contextul în care trăiești: pachete pentru evaluarea sănătății

Sanatate holistica

 


SEMINAR DESPRE INTOLERANTELE ALIMENTARE

Dragi colegi nutriționiști, Clinica Dr. Alecu împreună cu Asociația Română de Nutriție și Dietetică ARoND, cu sprijinul Imupro România, vă invită să descoperiți soluții practice pentru pacienții cu intoleranțe alimentare în seria de seminarii organizate special pentru voi cu titlul "Posibilitățile nutriționistului în intoleranțele alimentare" .

Primul seminar va avea loc in 22 februarie 2018, ora 18:30, la Clinica Dr. Alecu din Târgu-Mureș

 

<<< Click aici pentru detalii și înscriere >>>

 

 

 


CURSURI PENTRU SĂNĂTATE SI STARE DE BINE

Dragi prieteni, noua sală de curs de la Clinica Dr. Alecu vă așteaptă. Homeopatie pentru acasă, cum să mănânci sănătos cu mâncare din magazin, cum să imbătrânești frumos, cum să vezi stress-ul ca pe un factor care te impinge inainte... ce alte propuneri mai aveți? 

Vă așteptăm propunerile, fie că sunt pentru publicul larg, fie că sunt de specialitate, pentru medici, nutriționiști, psihologi, etc. Incăpem 20 relaxați dar ne descurcăm și cu mai mulți. Intrați pe pagina noastră de facebook și transmiteți-ne ideile voastre!

11.11.2017

https://www.facebook.com/clinicadralecu

Sala de curs, Clinica Dr. Alecu


 

 

 

Despre noi

Tarife

Echipa

Video

Chestionar de satisfacție

Indicații detaliate de orientare

Ne găsești aici:

Telefon: +40751540854

Str. Dr. C. Ciugudeanu nr. 2

Târgu-Mureș

Harta
Clic pe imagine pentru harta