Asociatia Dr. Alecu

Salut.

Asociatia Dr. Alecu este angrenata in cercetarea privitoare la gasirea si folosirea de metode noi interdisciplinare si de granita pentru obtinerea unei stari de sanatate cat mai completa si stabila. Ne poti ajuta sa ne indeplinim obiectivele prin redirecționarea de sume din impozitul pe care oricum îl plătești, fie prin formularul 230 dacă ești salariat (pana la 3,5% din impozit, pe 1 an sau pe 2 ani) fie printr-o sponsorizare dacă ai firmă (pana la 20% din impozit).

Pentru anul 2021 ne-am propus sa studiem optimizarea reactiei la stress si pentru identificarea de noi modalitati de a imbunatati starea de baza a sanatatatii.

Din fondurile colectate pana acum am achizitionat aparatura ultramoderna pentru evaluarea profesionala a nivelelor de stress si a impactului acestuia asupra functionarii inimii.

Urmeaza sa achizitionam echipamente de ultima ora pentru monitorizarea raspunsului cerebral la stress.

Totodata cu aceste dispozitive avem posibilitatea aplicarii programelor de antrenament de tip biofeedback pentru obtinerea unui raspuns optimizat la stress si pentru imbunatatirea adaptabilitatii.

In plus investim in cercetare pentru managementul bolilor psihosomatice si in perfectionarea de tehnici pentru eliberarea traumelor emotionale provocatoare de dereglari ale sanatatii.

Dacă esti salariat sau ai alte venituri atunci ne poți ajuta prin formularul 230

Poți descărca de aici formularul 230 precompletat cu datele Asociației Dr. Alecu pentru 2 ani, sau aici varianta pentru 1 an

Dacă compania ta are de platit impozit ne poti ajuta prin sponsorizare cu sume care vor fi redirectionate din cuantumul impozitului. 

Poti descarca de aici contractul de sponsorizare precompletat.

Ne poti suna la Clinica Dr. Alecu 0751540854 pentru informatii suplimentare.

Iti multumim!