Despre noi - Clinica Dr. Alecu

Încă din timpul facultăţii am avut înclinaţii către domeniile de graniţă ale medicinei, fiind conştienţi că o mulţime de informaţii stau neştiute sau nefolosite însă ar putea fi de mare folos pentru ajutarea pacienţilor.

Astfel, treptat am participat la diferite supraspecializări, am acumulat şi conectat informaţii din diferite domenii, le-am aplicat în practică prin prisma propriei noastre viziuni şi am reuşit să impunem medicina complementară, alternativă şi integrativă ca o realitate considerabilă în lumea medicală din Târgu-Mureş şi nu numai.

In peste 20 ani am acumulat peste 20000 de cazuri tratate, zeci de studii ştiinţifice comunicate la conferinţe naţionale şi internaţionale şi publicate ca articole în ţară şi în străinătate, precum si unul din puținele doctorate în homeopatie din lume.

Numele nostru este uşor de găsit pe internet şi se asociază cu o activitate medicală ştiinţifică în domeniul terapiilor complementare şi mai ales a homeopatiei, gemoterapiei, ozonoterapiei, terapiilor estetice biologice naturale, pe care le abordăm cu toată seriozitatea cu accent pe componenta lor ştiinţifică, dar ținând cont și de laturile subtile.

Colaborăm cu oameni de calitate împreună cu care formăm o echipă, fiind toți implicați în obținerea stării de bine, atât prin metode preventive, detoxifiere și echiilibrare încă din faza de sănătate, cât și prin metode de tratament holistice și profunde și cu efecte vaste asupra celor care deja au probleme de săntate, despre care poți citi pe site.

Îți multumim pentru interesul pe care îl ai față de ceea ce facem și te așteptăm la clinică dacă simți că te putem ajuta cu ceva.

Dr. Adrian Alecu, Dr. Mariana Alecu