Consultație homeopatică online

Vă mulțumim pentru încrederea acordată echipei de la Clinica Dr. Alecu

Înainte de a folosi opțiunea de consultație la distanță vă rugăm să citiți termenii și conditiile prin click aici și instrucțiunile de mai jos.

Vă rugăm să introduceți răspunsuri cât mai detaliate doar în căsuțele albe de sub fiecare întrebare, la toate cele care sunt aplicabile, completând pe calculator, nu de mână. Fiecare detaliu este important pentru alegerea unui tratament cât mai personalizat și mai potrivit, de aceea vă rugăm să nu faceți economie de cuvinte.

Trimiteți chestionarul completat la calculator și redenumit cu numele pacientului pe adresa de email care vi s-a oferit de la recepția Clinicii Dr. Alecu. În subiectul emailului veți introduce doar numele pacientului. Odată trimis vom considera că ați acceptat termenii și condițiile. 

Există posibilitatea ca mesajele sau chestionarele care nu respectă condițiile de mai sus sau sunt incomplete sau incorecte să fie ignorate

Atașați orice documente medicale anterioare relevante, analize, bilete de externare, etc.  

În funcție de datele furnizate vom elabora strategia de tratament sau vă vom propune investigații dar este posibil și să vă mai cerem întâi detalii. Timpul uzual de răspuns este 1-2 zile lucrătoare dar în perioadele aglomerate există posibilitatea apariției de întârzieri. Dacă ați primit mesajul automat de confirmare după trimiterea emailului înseamnă că acesta a fost primit și vă rugăm să nu retrimiteți. 

Pentru siguranța primirii răspunsurilor noastre vă rugăm să verificați dosarele Spam sau Oferte ale aplicației de email pe care o folosiți. Dacă mesajele noastre intră în Spam vă rugăm să le marcați cu “Nu este spam” 

După ce veți începe tratamentul homeopatic este important sa păstrați legătura cu noi, să ne informați despre orice modificări care apar în starea de sănătate în cursul tratamentului, chiar și dacă este vorba de simptome sau boli diferite față de cele abordate inițial. 

Copii - Chestionar de evaluare pentru consultația homeopatică - Clinica Dr. Alecu - click pentru descărcare.

Adulți - Chestionar de evaluare pentru consultația homeopatică la adulți - Clinica Dr. Alecu - click pentru descărcare.

Instrucțiuni despre administrarea medicamentelor homeopatice și a remediilor naturale găsiți aici