Asociatia Dr. Alecu


Salut

Poți descărca de aici formularul 230 precompletat cu datele Asociației Dr. Alecu pentru 1 sau 2 ani. Doar prima pagină este necesară.


Asociatia Dr. Alecu este una din principalele organizatii din Romania implicate in  cercetarea metodelor noi interdisciplinare si de granita pentru obtinerea unei stari de sanatate cat mai completa si stabila prin propriile resurse deja existente in fiinta umana.

Ne poti ajuta sa ne indeplinim obiectivele prin redirecționarea de sume din impozitul pe care oricum îl plătești, fie prin formularul 230 dacă ești salariat (pana la 3,5% din impozit, pe 1 an sau pe 2 ani) fie printr-o sponsorizare dacă ai firmă (pana la 20% din impozit).

In ultimii ani am studiat și continuăm să studiem posibilitatea optimizarii reactiei la stres prin metode noi si identificarea de noi modalitati de a imbunatati si stabiliza starea de sanatate si adaptabilitatea la stres.

Din fondurile colectate pana acum am achizitionat aparatura portabila ultramoderna pentru evaluarea profesionala a nivelelor de stress si a impactului acestuia asupra functionarii inimii precum si echipamente portabile de ultima ora pentru monitorizarea raspunsului la stress al creierului.

Cu aceste dispozitive avem posibilitatea aplicarii programelor de antrenament de tip biofeedback pentru obtinerea unui raspuns optimizat la stress si pentru imbunatatirea adaptabilitatii in situatii provocatoare.

Am investit in cercetare si perfectionare pentru managementul bolilor psihosomatice si in perfectionarea de tehnici pentru eliberarea traumelor emotionale provocatoare de dereglari ale sanatatii.

La ora actuala suntem in etapa de aplicare a acestor tehnici si deja exista persoane care au beneficiat cu succes de ele.

Lucram deja la dezvoltarea unor programe de autocunoastere si invatare a autocontrolului precum si programele de eliberare a blocajelor emotionale si psihosomatice care stau in calea vindecarii autentice, 

Dacă esti salariat sau ai alte venituri atunci ne poți ajuta prin formularul 230

Poți descărca de aici formularul 230 precompletat cu datele Asociației Dr. Alecu pentru 1 sau 2 ani. Doar prima pagină este necesară.

Ai firmă? Dacă firma ta are de platit impozit ne poti ajuta prin sponsorizare cu sume care vor fi redirectionate din cuantumul impozitului. 

Poti descarca de aici contractul de sponsorizare precompletat.

Ne poti suna la Clinica Dr. Alecu 0751540854 pentru informatii suplimentare.

Iti multumim!